amplify.decode_solution

decode_solution(*args, **kwargs)

Overloaded function.

  1. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArray, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  2. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArray, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryPolyArray

  3. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArray, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  4. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  5. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryPolyArray

  6. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView1, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  7. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  8. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryPolyArray

  9. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView2, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  10. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  11. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryPolyArray

  12. decode_solution(array: amplify.BinaryPolyArrayView3, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  13. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArray, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  14. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArray, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  15. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArray, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  16. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  17. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  18. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView1, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  19. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  20. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  21. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView2, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  22. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  23. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  24. decode_solution(array: amplify.BinaryIntPolyArrayView3, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  25. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArray, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  26. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArray, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingPolyArray

  27. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArray, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  28. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  29. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingPolyArray

  30. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView1, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  31. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  32. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingPolyArray

  33. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView2, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  34. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  35. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingPolyArray

  36. decode_solution(array: amplify.IsingPolyArrayView3, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.float64]

  37. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArray, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  38. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArray, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingIntPolyArray

  39. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArray, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  40. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  41. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingIntPolyArray

  42. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView1, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  43. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  44. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingIntPolyArray

  45. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView2, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  46. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  47. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.IsingIntPolyArray

  48. decode_solution(array: amplify.IsingIntPolyArrayView3, solution: List[int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  49. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArray, solution: Dict[int, int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  50. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArray, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  51. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArray, solution: List[int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  52. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  53. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView1, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  54. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView1, solution: List[int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  55. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  56. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView2, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  57. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView2, solution: List[int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  58. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  59. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView3, solution: Dict[int, int], default: None) -> amplify.BinaryIntPolyArray

  60. decode_solution(array: amplify.LogicPolyArrayView3, solution: List[int], default: bool = True) -> numpy.ndarray[bool]

  61. decode_solution(solution: Dict[int, int], default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  62. decode_solution(solution: Dict[int, int], shape: tuple, default: int = 1) -> numpy.ndarray[numpy.int32]

  63. decode_solution(array: list, solution: object, default: int = 1) -> list

  64. decode_solution(array: list, solution: object, default: None) -> list